PLADEBUKNING / KANTBUKNING

Helge Bruhn A/S er specialister I pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning i rustfrit stål, aluminium og jern. Virksomheden beskæftiger sig primært med pladebearbejdning i tyndplade fra 1 mm. til 15 mm., men arbejder også i pladetykkelser op til 25 mm.

Pladebearbejdning, eller tyndpladebearbejdning hos Helge Bruhn består af laserskæring, pladeafgratning, kantbukning og svejsning, men kan derudover samtidig indeholde mange andre forskellige processer, såsom gevindskæring, undersænkninger og forskellig former for overfladebehandling, såsom glasblæsning eller bejdsning.

Maskinparken er blandt branchens fineste og består blandt andet af TRUMPH laserskære-maskine og 4 CNC kantbukkere, herunder en helt ny TRUMPH TruBend 5085 med TechZoneBend 3D bukkesoftware som anvendes til at optimerer udfoldning og bukkeproces.

Helge Bruhn er specialiseret og optimeret til, at håndtere specialopgaver med små seriestør-relser og kort leveringstid, som løses af erfarne håndværkere, en toptunet maskinpark og en høj digitaliseringsgrad.

Som specialister indenfor pladebearbejdning kan Helge Bruhn udover enkeltstyks produktion også varetage større serier i både 100, 1.000 og 10.000 stykantal.

Kontakt Helge Bruhn i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

FÅS IKKE BEDRE

Helge Bruhn A/S har både CNC-styrede kantbukkere eller kantpressere, som de også kaldes, og kan løse de mest komplicerede bukkeopgaver.

Kantbukning er en af de mest anvendte bearbejdningsformer i pladeindustrien. Kantbukning er kendetegnet ved, at man har en overpart formet som en “kile” samt en underpart, der er formet som et “V”. Pladen lægges oven på underparten, og overparten kører ned til en af CNC-styringen fastsat position, hvorved den rigtige vinkel opnås.

Hos Helge Bruhn A/S kan vi løse selv de mest komplicerede former for bukkeopgaver i en kvalitet, der ikke fås bedre.
Virksomheden råder over adskillige specialbukkeværktøjer samt plastskinner til at udføre bukkeopgaver uden bukkemærker. Vore dygtige smede og maskinarbejdere fremstiller selv specielle bukkematricer, således at kunden får lige præcis den profil eller udformning, som der ønskes.

Med vores CAD/CAM anlæg kan vi læse 2D- og 3D-filer fra vore tegneprogrammer via TechZoneBend direkte over i styringerne til vore kantbukkemaskiner. Ofte har filerne været brugt til virksomhedens laserskærer til at laserskære emnerne, før de bukkes.