KONSTANT I UDVIKLING

På mange måder betragter vi os selv som et service-firma, mere end et smedeværksted. Vi vil gerne forkæle vores kunder på kvalitet og service, og vi er gearet til det. Eksempelvis har vi en del kunder, hvor vi lagerfører standarddele og blot skal have et tilsagn om, at de aftager et givent antal over en periode. Så laver vi en serie og leverer fra dag til dag, i takt med at de får brug for dem. Det gør vi faktisk mere og mere, og det er til fordel for både kunden og os selv.
Vi investerer hele tiden i virksomheden, så vi kan yde den bedst mulige service. Derfor har vi investeret i en Trumpf Trubend 5085 kantbukker. TecZone Bend-softwaren, som er indkøbt sammen med bukkemaskinen fra Trumpf, er en vigtig del af de nye investeringer. Ejer Lars Bruhn udtaler:
Når vi har modtaget tegningerne fra kunden i det rigtige format, der kan bestå af op til 15 pladedele, så kan softwaren med et tryk på en knap lave 15 skæretegninger og bukkeprogrammer til bukkemaskinen. Den tilpasser tilmed automatisk kundens tegninger til vores udstyr. Det sparer os for en fantastisk masse tid i ordrebehandlingen, og det giver os en endnu større tryghed for, at det ,som vi leverer, passer med kundens tegninger Alle, der har set maskinen og softwaren demonstreret, står og måber.
Det er virkelig unikt.

DAG-TIL-DAG

Hos Helge Bruhn ved man, at industrien i Danmark sjældent har tid og råd til at vente, og derfor er optimering på både kvalitet og hastighed, en stor prioriteret ifølge Lars Bruhn: “Ca. 80 % af alle bestillinger bliver leveret næste dag. Det er også derfor, vi har investeret i det nye udstyr. Desto hurtigere få kundens dokumentation ført over, desto hurtigere kan det produceres. Det er en væsentlig ting, som samtidig også gør, at vi kan udvide produktionskapaciteten og servicere en større del af Danmark.”
Udover skæring og buk råder Helgebruhn AS over moderne maskiner til mekanisk afgratning, gevindskæring, montage af gevindelementer, svejsning, bejdsning og glasblæsning.

Herunder kan du se hvordan vores maskiner fungerer »