HØJ KVALITET, KORT LEVERINGSTID

Helge Bruhn A/S blev startet i 1967, da Helge Bruhn købte Schmidts Maskinfabrik på Dybbølgade i Sønderborg. Da lokalerne blev for trange, blev der bygget nye lokaler på Ellegårdvej i et nyanlagt industriområde i det nordlige Sønderborg. Indflytningen i de nye lokaler skete i 1974.
Helge Bruhn A/S har siden starten været underleverandør til et bredt spektrum af industri. Vores målgruppe er industrien, og vor kundeportefølje omfatter maskinproducenter indenfor fødevareindustrien, bilindustrien, køle-branchen, spildevandshåndtering, transportsikring, pakkemaskiner, flyservicering, ettikering og mange andre. Ledelsen af virksomheden er siden gået fra Helge til Lars Bruhn og beskæftiger i dag 30 ansatte på fabrikken i Sønderborg.

FULD FART FREM

  • Topmoderne Maskinpark
  • Faglærte fleksible medarbejdere
  • Dag till dag levering
  • Stort pladelager
  • Fuld sporbarhed
  • Digital dokumentation (Solid Works, Inventor, TecZone Bend Pro ol.)
Vi lagerfører mere end 200 forskellige materialetyper og pladetykkelser. Materiale er typisk stål, rustfrit stål og aluminium – se vores lagerliste her.
Vi råder over den seneste generation af TRUMPF laserskærer og kantbukkere som TruBend 5085 med tilhørende TecZone Bend Pro software.

ARBEJDSOMRÅDER

Vi ved at industrien i Danmark sjældent har tid og råd til at vente, og derfor er optimering på både kvalitet og hastighed, en stor prioriteret for os. Herunder kan du se et udpluk af vores arbejdsområder.

Svejsning

I vores store svejseværksted arbejder vi med fokus på kvalitet og det gode slutresultat, vi svejser derfor næsten alle elementer manuelt, så vi kan garantere for den høje kvalitet.

Laserskæring

En TRUMPF TruLaser 3030, 5,0 kw laserskærer leverer pladedele til videre bearbejdning på cnc-styrede bukkemaskiner. Laserskæreren har kapacitet til skæring i 25mm stål, 20mm rustfrit stål og 12 mm aluminium.

Bejdsning og glasblæsning

Vi er specialisten når det drejer sig om bejdsning og sikring mod korrosion og når overfladen skal være ensartet og flot.  Vi udfører også glasblæsning, i forbindelse med det rustfri værksted er der etableret et glasblæseanlæg.

Pladebukning

Vi bukker pladerne, så de passer nøjagtigt i målene. Hver gang. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores inddækninger. Og du kan regne med, at vi leverer til den tid, vi har aftalt.

Gevindskæring

Vi kan tilbyde alle former for løsninger til skæring af gevind.

3D konstruktion

På vor tegnestue har vore medarbejdere Auto-cad, Solid works og Inventor til rådighed. Vi tilbyder at løse konstruktionsopgaver efter kundens oplæg, Fremstilling af prototyper samt kalkulation af serie- eller enkeltstyksproduktion er en naturlig forlængelse af konstruktionsprocessen.

Maskinafgrating

Metal bearbejdes ofte med mange processer for at skabe emner af bestemt facon og størrelse. Disse procedurer skaber ofte ujævne kanter eller fremspring. De hævede partikler og spåner, der vises, når metal emner bearbejdes kaldes grater, og den proces, hvorved de fjernes, er kendt som afgratning.

Automatsavning

Vores råder over forskellige automatsave, det gælder både rør og sværgods. Vi tilbyder også opkortning af emner i de fleste materialer.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende os en mail, eller give os et kald – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.