3D KONSTRUKTION OG PRINT AF MODELLER

Helge Bruhn A/S har erfaring med modellering, konstruktion og udvikling af løsninger i 3D. Vi anvender SolidWorks og Inventor og tilbyder også at udføre opgaver for vore kunder der måtte have behov for ekstra kapacitet ressourcer til denne type opgaver.
Helge Bruhn A/S er i høj grad ekspert i optimering mht. fremstilling og produktion, således at opgaver/projekter har korte gennemløbstider, og er optimeret til præcis fremstilling i vores produktionsanlæg. Dermed holdes omkostninger nede.

3D design gør tegninger nemt forståelige, selv for ikke uddannede smede mv.
Der lægges stor vægt på at lave tegningerne nemt forståelige på alle niveauer.

FÅ ``SYN-FOR-SAGEN``

Har du en konstruktion med mange komplekse dele, som pladekonturer og udfoldninger m.m., så lad os lave CAM delen (filer til CNC-skæring, bukning osv.) Det sparer tid i værkstedet og optimerer præcisionen ved at lave optimering af dine udfoldninger til skærefiler i vores TRUMPH TechZoneBend software der optimerer laserskæring og kantbukning.
Vi løser mange industriopgaver, som er konstrueret og udviklet i samarbejde med vores kunder.

Fordelen ved konstruktion i 3D er bl.a., at man hele tiden “har syn for sagen” Det er ikke kun en version, som den enkelte udvikler har i “hovedet”, men noget alle involverede kan se og udvikle videre på. Samtidig kan der udføres diverse test på fx. maskiner i form af animation, og kollisionstest.

3D print af modeller
I visse tilfælde kan 3D printede modeller være en stor hjælp og give vigtig information om et emnes udformning og egenskaber. Vi har også mulighed for at udføre dette, i de tilfælde det giver mening for at nå frem til afklaring af et emnes design og funktion.

Hos Helge Bruhn A/S har vi erfaring med arbejde i forskellige materialer og tekniske udfordringer. Hør os, vi har sikkert også en løsning for dit tilfælde.